RM-SYSTÉM»Události»Novým ředitelem Fortuna Loterie bude Jiří Hosnedl

Novým ředitelem Fortuna Loterie bude Jiří Hosnedl

18.11.2011 12:54
Jiří Hosnedl se od 1. prosince 2011 stane novým ředitelem Fortuna Loterie. Ve společnosti dosud působil na pozici ředitele Operations & IT, dlouhodobé zkušenosti s loterijním byznysem získal v Sazce. Na pozici generálního ředitele střídá Martina Illnera, který tuto funkci opouští z osobních důvodů.

„Během několika měsíců se Loterie Fortuna pod vedením Martina Illnera dokázala etablovat na trhu číselných loterií v Česku, podařilo se vytvořit velmi dobré povědomí o značce a na trh přivést dvě plnohodnotné číselné hry. Mojí prioritou bude v příštím roce dobudovat terminálovou síť na 3000 obchodních míst, podpořit dynamický růst Lota i Zlatých 11 a na trh přivést další hry a edice stíracích losů. Po Martinovi přebírám kvalitní a mimořádně efektivní tým, který je základním předpokladem pro další rozvoj." Uvedl Jiří Hosnedl, nový generální ředitel Fortuna Loterie.

Jiří Hosnedl (48) vystudoval Vysokou školu strojní a elektrotechnickou a Open University. Profesní kariéru zahájil v ČKD Kompresory, již od roku 1991 však působil v akciové společnosti Sazka, kde vystřídal několik pozic a z firmy v květnu 2011 odcházel jako ředitel provozně-technické divize. V Loterii Fortuna od června letošního roku zastával funkci ředitele Operations & IT.

Zdroj: Fortuna Entertainment Group


RM-SYSTÉM, česká burza cenných papírů a.s.