RM-SYSTÉM»Události»Skupina AAA AUTO a Rolf Group podepsali společnou smlouvu

Skupina AAA AUTO a Rolf Group podepsali společnou smlouvu

03.10.2011 13:24
Praha / Budapešť, 3. října 2011 – AAA Auto Group N.V. podepsala dne 30. září 2011 smlouvu s Rolf Group, jedním z největších prodejců automobilů v Rusku, o převodu 5% podílu v AAA AUTO LLC, dceřiné společnosti AAA Auto Group. N.V. se sídlem v Rusku.

Smlouva, kterou obě strany v pátek podepsaly, převádí 5% podíl v AAA AUTO LLC[1] na společnost PANABEL LIMITED, jež patří do skupiny ROLF Group. Vzájemná dohoda, kterou AAA AUTO s ROLF Group zároveň sjednala, počítá s užší spoluprací mezi AAA AUTO Group a ROLF Group v různých oblastech podnikání s ojetými vozy na ruském trhu, včetně nabídky určitého typu ojetých vozů a také vzájemného poskytnutí obchodních technologií a zkušeností v oblasti péče o zákazníky.

ROLF Group je jednou z předních společností operujících na automobilovém trhu v Rusku. Se svou dvacetiletou zkušeností se skupina ROLF zaměřuje na čtyři hlavní divize, přičemž první z nich, ROLF Retail, prostřednictvím svých 28 dealerství v Moskvě a Petrohradu prodává vozy 11 automobilových značek.

[1]Registrována v ruském obchodním rejstříku pod názvem "AAA ABTO" společnost s ručením omezeným

Zdroj: AAA Auto Group N.V.


RM-SYSTÉM, česká burza cenných papírů a.s.