RM-SYSTÉM»Události»PEGAS NONWOVENS vybral dodavatele investiční části výrobního závodu v Egyptě

PEGAS NONWOVENS vybral dodavatele investiční části výrobního závodu v Egyptě

26.09.2011 15:42
LUCEMBURK/ZNOJMO, 22. září 2011 – Společnost PEGAS NONWOVENS (dále jen "PEGAS" nebo "Společnost") oznamuje, že na základě nedávno zveřejněné informace o dokončení vyjednávání s významným zákazníkem o dodávkách netkané textilie ze svého výrobního závodu v Egyptě, mohla přistoupit k podpisu smluv s dodavateli investiční části.

Dne 21. září Společnost podepsala smlouvu s dodavatelem výrobní technologie firmou Reifenhäuser REICOFIL GmbH & Co. KG. Zároveň byla vybrána společnost PSG International a.s. jako generální dodavatel stavební části. Podpis smlouvy se společností PSG International a.s. se očekává v průběhu následujících dnů.
„Uvědomujeme si, že historicky první investice PEGASu v zahraničí vyžaduje spolupráci se zkušenými a prověřenými dodavateli investičních celků, a proto jsme jejich výběru věnovali maximální pozornost. Společnost REICOFIL je našim dlouhodobým partnerem a dodavatelem všech doposud instalovaných výrobních linek. Se společností PSG International máme dobré zkušenosti z výstavby výrobní haly pro naši nejnovější výrobní linku v České republice, kterou v této době spouštíme do provozu. Věříme, že výběr právě těchto společností nám dává záruku úspěšného průběhu realizace celé investice," sdělil František Řezáč, člen představenstva společnosti PEGAS NONWOVENS SA a generální ředitel PEGAS NONWOVENS s.r.o.

Přiložený dokument ke stažení


RM-SYSTÉM, česká burza cenných papírů a.s.

Další zprávy