RM-SYSTÉM»Události»Skupina AAA AUTO otevírá svou první pobočku v Rusku

Skupina AAA AUTO otevírá svou první pobočku v Rusku

12.09.2011 14:25
Praha / Budapešť, 12. září 2011 – Společnost AAA AUTO dnes oficiálně otevřela svou první pobočku v moskevské oblasti, v atraktivní lokalitě necelých 10 km od MKAD – hlavního silničního obchvatu kolem Moskvy. Skupina AAA AUTO bude řídit svou obchodní činnost v Rusku prostřednictvím své plně vlastněné dceřiné společnosti AAA AUTO LLC, se sídlem v Rusku.

„Otevření pobočky v moskevské oblasti je součástí našich dlouhodobých expanzních plánů, které byly schváleny představenstvem společnosti. Vstup na ruský trh jsme plánovali již několik let, ale kvůli finanční krizi se celé načasování realizace muselo posunout na vhodný okamžik", říká generální ředitel skupiny AAA AUTO A.J. Denny a dodává: „Tento okamžik je pro nás velmi významný. Charakter trhu je oproti středoevropskému prostředí značně odlišný, a to jak z pohledu skladby vozového parku, tak i z hlediska nákupních zvyklostí. Pro AAA AUTO to bude jistě velká výzva, nicméně obchodní potenciál trhu je tak obrovský, že bychom považovali za chybu jej nevyužít."

Nová pobočka bude zpočátku zaměřena především na výkup s předpokládaným prvotním skladem až 500 vozů v nabídce, zákazníkům budou poskytovány obdobné benefity jako klientům v České republice a na Slovensku, jmenovitě okamžité získání hotovosti za vůz, rychlé vyřízení administrativních formalit a navíc pro všechny nové zákazníky GPS zdarma a poskytnutí odvozu taxislužbou domů.

Pobočka přivítá své první návštěvníky na adrese: Sčerbinka, Staroje Varšavskoje šosse, areál Gema, 7 dní v týdnu, s otevírací dobou od 8 do 20 hodin. Pracovníci call centra obslouží klienty na telefonu: +7 (495) 505 66 00; více informací naleznou také na: www.aaaauto.ru.

Zdroj: Webové stránky AAA Auto Group N.V

Kontakt:

Dana Pavlousková

Group PR & IR Manager

AAA AUTO

E-mail: dana.pavlouskova@aaaauto.cz


RM-SYSTÉM, česká burza cenných papírů a.s.