RM-SYSTÉM»Události»Výsledky losování Fortuna Loto bude vysílat TV Nova

Výsledky losování Fortuna Loto bude vysílat TV Nova

25.07.2011 08:55
Televizní prezentaci losovaných čísel loterie Fortuna Loto bude vysílat TV Nova. Výsledky slosování poběží v hlavním vysílacím čase, těsně po 20. hodině, mezi Sportovními novinami a Počasím. Poprvé budou moci výsledky sázkaři Lota na Nově sledovat ve středu 20. července, kdy proběhne historicky první tah této nové číselné loterie.

Fortuna svou první hru, Loto, spustila v pondělí 18. července. Losování bude probíhat 2x týdně, vždy ve středu a v sobotu.

„Novu jsem preferoval od začátku, v otázce sledovanosti i dosažené cílové skupiny je z našeho úhlu pohledu bezkonkurenční. V roce 1994 Nova podobně jako my teď začala boj Davida proti neporazitelnému Goliáši (státnímu monopolu ČT), dnes je z ní leader televizního trhu. Ambice Loterie Fortuny jsou stejné, věřím, že nás tento úspěšný příběh bude inspirovat a že spolupráce s Novou nám pomůže k dosažení našich cílů," uvedl Jiří Bunda, generální ředitel Fortuna Entertainment Group.

„Z pozice lídra trhu jsme potěšeni, že jsme navázali obchodní spolupráci s jednou z nejvýznamnějších společností nejen na českém trhu, ale i v regionu střední a východní Evropy. Věříme, že spojení našich dvou skupin na tomto projektu bude pro diváky zajímavé a pro obě společnosti úspěšné," uvedl k dohodě Jan Andruško, generální ředitel TV Nova.

Loto nabízí atraktivní rostoucí jackpot, mechanika hry je nastavena na jeho časté padnutí a celkovou velkou pravděpodobnost výhry 25%. Druhá nejvyšší možná výhra činí 10 milionů korun a potenciální vyšší počet výherců se o ni nedělí, všichni získávají výhru v plné výši.

 


RM-SYSTÉM, česká burza cenných papírů a.s.