RM-SYSTÉM»Události»AAA AUTO půjčí na auto téměř každému

AAA AUTO půjčí na auto téměř každému

20.06.2011 11:12
Společnost AAA AUTO začala poskytovat nový finanční produkt nazvaný „Jistá půjčka“. Ta je určena pro všechny zákazníky, kteří jinde nemohou získat leasing ani úvěr na financování vozidla. AAA AUTO se tak stala jediným prodejcem ojetých vozidel na českém trhu, který podobný typ financování zákazníkům nabízí.

Jistá půjčka je určena pro studenty a důchodce, ženy na mateřské dovolené, pro zaměstnance ve zkušební době, pro pracovníky s nízkých příjmem a také pro všechny zájemce o vůz, kterým jinde nepůjčí. „S Jistou půjčkou zařídíme úvěr každému zájemci o koupi ojetého vozidla u naší společnosti. Co produkt činí unikátním, je skutečnost, že neklademe u zákazníka takový důraz na předchozí platební morálku.Chceme tak pomoci zákazníkům, kteří se ne vždy vlastní vinou dostali v průběhu krize do finančních problémů a nyní mají potíže získat úvěr nebo leasing na automobil," říká generální ředitel AAA AUTO Anthony Denny.

 

S Jistou půjčkou získají zájemci u AAA AUTO půjčku až do výše 200 tisíc Kč, přičemž lze využít doby splácení až 4 roky, a to včetně kompletního pojištění a satelitního zabezpečení vozidla. Zároveň lze Jistou půjčkou financovat vozy od roku výroby 2001.„U Jisté půjčky jsme zaznamenali nízké riziko v počtu nesplácených smluv, kterých jsou méně než 4 %. Za letošní rok dokonce nemáme ani jednu nesplácenou smlouvu, což nám potvrzuje, že si dokážeme našeho zákazníka velmi dobře vybrat a oni si zároveň váží toho, že od nás dostanou druhou šanci," poukazuje Anthony Denny.

 

„Jistá půjčka prošla úspěšným půlročním testovacím obdobím, které potvrdilo, že zákazníci projevili o tuto formu financování značný zájem. V současnosti uzavíráme minimálně jednu finanční smlouvu na tento produkt denně. Na základě toho připravujeme podobný typ financování spustit také na Slovensku a v dalších zemích, ve kterých plánujeme působit," podotýká Anthony Denny.


RM-SYSTÉM, česká burza cenných papírů a.s.