RM-SYSTÉM»Události»Společnost OKD získala ocenění za nejlepší firemní noviny v České republice

Společnost OKD získala ocenění za nejlepší firemní noviny v České republice

26.05.2011 13:49
New World Resources Plc („NWR“) s potěšením oznamuje, že její dceřiná společnost OKD, a. s. („OKD“ nebo „Společnost“) získala prestižní ocenění pro „Nejlepší firemní noviny“ za svůj týdeník Horník. Cenu udělila odborná porota v soutěži Zlatý středník, která každoročně oceňuje firemní periodika, publikace a webové prezentace vydávané v České republice.

Týdeník Horník na svých dvanácti celobarevných stranách přináší novinky ze života firmy, z regionu i z neziskových organizací podpořených Nadací OKD a mimo jiné také čtyřstránkovou zábavnou přílohu Po šichtě. Podstatná část obsahu týdeníku je věnována i zpravodajství ze života dolů nebo informacím pro polské zaměstnance společnosti. V uplynulém roce prošel Horník změnou grafického layoutu i struktury obsahu a ještě více se tak přiblížil jeho čtenářům, mezi něž patří i rodinní příslušníci zaměstnanců OKD nebo bývalí horníci.
„Stejně jako celá Společnost zaznamenala i korporátní komunikace OKD v posledních třech letech významný vývoj. Čtenáři se pravidelně na jeho stránkách dozvídají o investicích do moderních těžebních technologiích, o projektech zaměřených na zvýšení bezpečnosti v našich provozech a také o společensky odpovědných aktivitách Společnosti v moravskoslezském regionu i v celonárodním měřítku. Ocenění v soutěži Zlatý středník je výsledkem kvalitní práce našich redaktorů," uvedla ředitelka korporátní komunikace NWR Petra Mašínová.
V soutěži Zlatý středník 2010 hodnotili nezávislí odborníci firemní publikace a webové prezentace českých společností. Letošního ročníku se zúčastnilo celkem 106 firemních periodik a prezentací.

Přiložený dokument ke stažení


RM-SYSTÉM, česká burza cenných papírů a.s.

Další zprávy