RM-SYSTÉM»Události»Fortuna urychluje start loterie: losy v květnu, terminály a číselné hry na přelomu července a srpna

Fortuna urychluje start loterie: losy v květnu, terminály a číselné hry na přelomu července a srpna

06.04.2011 10:24
Fortuna reaguje na aktuální tržní situaci a urychluje start své loterie. Stírací losy půjdou do prodeje už v květnu a číselné hry odstartují na přelomu července a srpna, což je o 3 měsíce dříve, než bylo původně plánováno.

V posledních dnech se na Fortunu hromadně obrací stávající provozovatelé terminálů společnosti Sazka s dotazy na možnou spolupráci. Fortuna chce vyjít tomuto zájmu aktivně vstříc. „V červenci nasadíme prvních 1 000 online terminálů, pomocí kterých spustíme zatím jednu loterijní hru a dobíjení u všech mobilních operátorů. Jistě ale neuspokojíme celou poptávku, proto v této fázi prodejce budeme vybírat dle předem stanovených kritérií. Není přitom důležité, zda se jedná o dosavadního provozovatele terminálu společnosti Sazka, hledáme ty nejlepší místa pro naši loterii,"říká Martin Illner, ředitel Fortuna loterie. „Chceme jednat se všemi obchodními místy, která mají zájem a navázat s nimi dlouhodobou oboustranně výhodnou smluvní spolupráci. A to ještě před fyzickým umístěním našich terminálů v provozovnách. Do konce roku 2011 pak plánujeme přidat dalších více než 1 000 online loterijních terminálů."

„Rozhodně popíráme obvinění, že spolupracujeme se Sazkou. Žádná taková spolupráce nebo jiná dohoda neexistuje. Na podobné hrátky nemáme čas, jedeme na plné obrátky, abychom naše loterijní hry a další služby spustili v avizovaných termínech,"dodává Illner.

„Domnívám se, že naše obchodní partnery i budoucí zákazníky příjemně překvapí náš transparentní a přátelský přístup a loterijní produkty s atraktivními parametry a též fakt, že Fortuna je finančně stabilní veřejně-obchodovatelná společnost", doplňuje Lenka Janouchová, marketingová ředitelka Fortuna loterie.

Číselná loterie, která bude spuštěna, má potenciál oslovit nejen stávající hráče Sportky. Přinese zajímavé podmínky pro obchodní partnery i samotné hráče, nabídne atraktivní hlavní cenu, jednoduchou herní mechaniku a velký počet různě vysokých výher.


RM-SYSTÉM, česká burza cenných papírů a.s.