RM-SYSTÉM»Události»AAA Auto opustila Jičínská

AAA Auto opustila Jičínská

15.01.2010 09:43
Praha / Manažerka právního oddělení AAA Auto Vladimíra Jičínská rezignovala na svou pozici. Oficiálním důvodem je osobní rozhodnutí odpočinout si po devíti letech práce pro firmu, o skutečných důvodech se spekuluje.

Jako jedna z variant je zmiňován prodej společnosti, druhou by mohl být odchod z burzy. Jičínská je posledním členem týmu, který AAA Auto připravil ke vstupu na burzu a zná historii i hospodaření firmy. Připravovala vstup na ruský trh a účastnila se zastoupení firmy na Slovensku před Nejvyšším soudem ve sporu o ochrannou známku krátce po vstupu na akciový trh, který pod jejím vedením firma vyhrála. Jičínská se ve firmě poslední dobou účastnila řízení cost cutting programu, který společnost zavedla jako reakci na ekonomické problémy na konci roku 2007.

Pokud by platila varianta, že se většinový vlastník chystá firmu prodat, učinil by tak se značně omezenými náklady a vedením, které toho o skutečném chodu společnosti vědělo podstatně méně. Téměř všichni vrcholní manažeři, kteří se účastnili vstupu firmy na akciový trh v roce 2007, totiž ve společnosti skončili.

 

15.1.2010, E15

 


RM-SYSTÉM, česká burza cenných papírů a.s.