RM-SYSTÉM»Události»Nová témata v sekci vzdělávání na webu www.rmsystem.cz. Dividendy, historie burzy, nákup a prodej

Nová témata v sekci vzdělávání na webu www.rmsystem.cz. Dividendy, historie burzy, nákup a prodej

26.08.2009 12:04
Vzdělávání je při obchodování na burze cenných papírů základem úspěchu. Vedle projektu bezplatných seminářů pro širokou laickou i odbornou veřejnost nebo projektu aplikace Student Broker určeného vysokým školám, rozšiřuje burza RM-SYSTÉM sekci vzdělávání o další témata.

Dividendy

Dividendy jsou termínem, který zná většina investorů. Ale i v případě dividend existuje mnoho mýtů a polopravd. Chcete-li se o této problematice dozvědět více, je stránka http://www.rmsystem.cz/vzdelavani/dividendy určena právě Vám.

Jak koupit akcie?

To, že se na burze dají nakoupit akcie, není pro většinu lidí žádným tajemstvím. Co je však dobré a potřebné udělat před samotným nákupem? Více se dočtete na: http://www.rmsystem.cz/vzdelavani/jak-nakoupit-akcie.

Jak prodat akcie?

Máte-li nějaké akcie a nevíte, jestli je možné je prodat? Jaké jsou Vaše možnosti se dozvíte na http://www.rmsystem.cz/vzdelavani/jak-prodat-akcie.

Historie burzy cenných papírů

Jak vlastně burza vznikla? Jaká je tradice burzovnictví v České republice? Více se dozvíte na http://www.rmsystem.cz/vzdelavani/burza-cennych-papiru.


RM-SYSTÉM, česká burza cenných papírů a.s.

Další zprávy