RM-SYSTÉM»Události»Česká burza RM-SYSTÉM a Fio, burzovní společnost spouští jarní vzdělávací program

Česká burza RM-SYSTÉM a Fio, burzovní společnost spouští jarní vzdělávací program

12.02.2009 19:10
(Praha, 10. 2. 2009 ) Největší český on-line broker Fio, burzovní společnost a RM SYSTÉM, česká burza cenných papírů spouštějí další kolo vzdělávacích seminářů. Celkem se v první polovině roku uskuteční přes 80 bezplatných akcií v 33 městech po celé České republice.

„Vyšším počtem konaných seminářů vychází Fio a RM-SYSTÉM vstříc rostoucímu zájmu laické veřejnosti o obchodování na burze.“ Komentoval situaci Roman Jandík z Finanční skupiny Fio, který spolupracuje na projektu finanční vzdělanosti. Navzdory finanční krizi se počet účastníků neustále zvyšuje a na první pražský seminář je již přihlášeno přes 300 osob. Tento fakt jen dokládá, že finanční vzdělanost je v dnešních dobách nepostradatelná,“ dodává Jandík.

Témata Základy kapitálového trhu nebo Internet a akcie jsou určena spíše nováčkům. Pro zkušenější investory jsou připraveny prezentace věnující se obchodování na úvěr, technické analýze a dalším moderním způsobům obchodování. Registrovat na konkrétní akce se dá velmi jednoduše prostřednictvím stránek http://www.rmsystem.cz/vzdelavani/seminare.


RM-SYSTÉM, česká burza cenných papírů a.s.

Další zprávy