RM-SYSTÉM»Události»Vítejte na novém webu české burzy RM-SYSTÉM

Vítejte na novém webu české burzy RM-SYSTÉM

02.01.2009 19:35
Jako novoroční dárek si pro Vás burza RM-SYSTÉM kromě jiného připravila překvapení v podobě nových webových stránek s celou řadou moderních technických funkcí. Co na nových stránkách naleznete?

Výsledky

V této sekci si snadno můžete vyfiltrovat a porovnat jednotlivé cenné papíry. Zjistíte, jaké akcie či certifikáty ve zvoleném období nejvíce vzrostly nebo naopak ztratily. Dozvíte se, jaké byly objemy s v jednotlivých dnech, získáte přehled o posledních obchodech a celou řadu dalších informací, které Vám umožní zlepšit Vaše investiční rozhodnutí.

Interaktivní graf

U každého detailu cenného papíru, který na stránkách naleznete proklikem na název titulu, je možné zhlednout interaktivní graf kurzu a objemu, který umožňuje snadné porovnávání jednotlivých titulů v čase a zároveň snadno nalézt a přiřadit kursotvorné informace od jednotlivých emitentů k danému datu. Porovnávat jednotlivé tituly můžete zadáním „tickeru (BICu) cenného papíru“ do příslušného pole a odesláním požadavku. Proklikem na značku „I“ otevřete zprávu s informacemi tak, jak je burze RM-SYSTÉM příslušná společnost oznámila. Nalézt můžete zprávy týkající se hospodářských výsledků, dividend a celou řadu dalších zpráv. Volit časové období můžete zadáváním konkrétních údajů v horní liště grafu nebo posouváním časového pásma ve spodní části.

Další informace

Zajímá-li Vás popis nového obchodního systému burzy RM-S, naleznete jej v sekci „Burza a služby“. V části věnované „Vzdělávání“ najdete obecné informace o cenných papírech, můžete se přihlásit na semináře, které plánujeme v prvním pololetí (konkrétní termíny budou k dispozici v polovině ledna) a rovněž zde plánujeme sekci „Finanční encyklopedie“, která bude důležitá pro všechny, kteří hledají přesná vysvětlení pro termíny ze světa finančních trhů. V brzké době se na stránkách objeví ještě celá řada funkcí, které Vám umožní lepší orientaci ve světě akciových trhů. Jedná se například on-line zobrazování kursových dat bez nutnosti neustálého refreshování stránek, anglickou verzi stránek, pro registrované pak možnost stažení burzovních dat, již zmíněnou finanční encyklopedii a řadu dalších věcí.


RM-SYSTÉM, česká burza cenných papírů a.s.

Další zprávy