RM-SYSTÉM»Události»Fortuna - Oznámení o poskytnutí licence na ochrannou známku v Rumunsku

Fortuna - Oznámení o poskytnutí licence na ochrannou známku v Rumunsku

16.09.2015 10:41
Amsterdam – Fortuna Entertainment Group N.V., největší středoevropský provozovatel kurzového sázení, podepsal licenční smlouvu na ochrannou známku se společností FORTUNA GAME a.s., za účelem licence ochranné známky provozovatelům BET ACTIVE CONCEPT S.R.L. a BET ZONE S.R.L. in v Rumunsku.

Dle licenční smlouvy Fortuna poskytne společnostem BET ACTIVE CONCEPT S.R.L. a BET ZONE S.R.L. právo k užívání ochranné známky FORTUNA za účelem provozování kurzového sázení a hraní v Rumunsku za obvyklých tržních podmínek. Obě rumunské společnosti jsou součástí skupiny Penta, majoritního vlastníka Fortuny.

Rumunsko je jedním ze středoevropských trhů s velkým potenciálem pro kurzové sázení a hraní. Kromě dobrých makroekonomických ukazatelů a populací kolem 20 milionů obyvatel, nabízí také nedávno zavedené příznivé regulatorní prostředí a udržitelné zdanění pro kurzové sázení a hraní.

"Fortuna je silnou a důvěryhodnou značkou na trhu kurzového sázení ve střední a východní Evropě a tato licenční smlouva potvrzuje hodnotu naší značky, " řekl Per Widerström, CEO a předseda představenstva Fortuny Entertainment Group N.V. "Licence ochranné známky nám otevírá dveře k další spolupráci v oblasti vícekanálového kurzového sázení a hraní v Rumunsku a skvěle zapadá do naší strategie stát se jedničkou na regulovaném trhu kurzového sázení a hraní ve střední a východní Evropě s tou nejdůvěryhodnější a nejzajímavější značkou," dodal Widerström.

Celá zpráva na webu emitenta


RM-SYSTÉM, česká burza cenných papírů a.s.