RM-SYSTÉM»Události»Fortuna Entertainment Group N.V. - Rozhodnutí o dividendě za rok 2014

Fortuna Entertainment Group N.V. - Rozhodnutí o dividendě za rok 2014

08.04.2015 09:58
Praha/Amsterdam – Představenstvo společnosti Fortuna Entertainment Group N.V. („Společnost“) rozhodlo na svém zasedání konaném 2. dubna 2015, že Společnost v roce 2015 nevyplatí žádnou dividendu.

Společnost tímto potvrzuje svoje předchozí prohlášení, že dividendová politika je přehodnocována vzhledem k plánovaným investicím do budoucích růstových příležitostí, především do nové IT platformy, která umožní fungování více kanálů, produktů a zemí, špičkovou provozní výkonnost a do lidských zdrojů, které podpoří další organický růst a expanzi v rámci střední a východní Evropy.

Tyto investice posílí současnou pozici Společnosti jako předního středoevropského regulovaného provozovatele kurzového sázení. Dále podpoří ambici Fortuny stát se jednoznačným lídrem v regulovaném kurzovém sázení a gamingu ve střední a východní Evropě s důvěryhodnou a přitažlivou obchodní značkou pro sázení a hraní na více kanálech a s platformou, která umožní další růst a vysokou spokojenost zákazníka.

Na konci roku 2014 nastoupil pan Per Widerstrom na pozice předsedy představenstva a CEO společnosti Fortuna Entertainment Group s cílem vést Společnost k dalšímu růstu. Per má mezinárodní zkušenosti a výsledky v řízení společností v oblasti kurzového sázení a hraní. Do Fortuny přišel ze společnosti Gala Coral Group (Managing Director Gala Interactive), jedné z předních evropských skupin v oblasti vícekanálového kurzového sázení a hraní. Také úspěšně řídil na pozici CEO mezinárodní internetovou společnost pro kurzové sázení a hraní Expekt.com.

Vedení Společnosti bude pracovat na definici nové dlouhodobé dividendové politiky, která bude zaměřena na budování dlouhodobě udržitelné konkurenceschopnosti Fortuny. Přehodnocená dividendová politika bude vyhlášena po skončení finančního roku 2015.

Zpráva na webu Fortuny.


RM-SYSTÉM, česká burza cenných papírů a.s.