RM-SYSTÉM»Události»PEGAS NONWOVENS zahajuje proces oživování výrobní linky v Egyptě

PEGAS NONWOVENS zahajuje proces oživování výrobní linky v Egyptě

19.02.2013 11:03
LUCEMBURK/ZNOJMO, 7. února 2013 – Společnost PEGAS NONWOVENS (dále jen "PEGAS" nebo "Společnost") oznamuje dosažení dalších klíčových milníků v rámci projektu výstavby nového výrobního závodu v Egyptě.

Na konci ledna byla úspěšně dokončena hrubá montáž výrobní technologie a došlo k připojení závodu do energetické přenosové soustavy. V současné době bylo zahájeno oživování samotné výrobní linky.

„Jsme rádi, že jsme v projektu dosáhli dalších důležitých milníků. Připojení závodu do energetické soustavy bylo nezbytným krokem před zahájením další fáze zprovozňování linky, kterou je proces oživování výrobní technologie. Nová výrobní linka samozřejmě není pouze o technologii, ale také o lidech, kteří ji budou provozovat. V České republice nyní intenzivně školíme dvacet našich egyptských kolegů a s radostí pozorujeme jejich entuziasmus a aktivní snahu o rychlé zvládnutí výrobního procesu. S potěšením mohu konstatovat, že projekt postupuje dle náročného plánovaného časového harmonogramu a nadále předpokládáme uvedení linky do provozu ve třetím čtvrtletí tohoto roku," sdělil František Řezáč, generální ředitel a člen představenstva společnosti PEGAS NONWOVENS SA.

Přiložený dokument ke stažení


RM-SYSTÉM, česká burza cenných papírů a.s.

Další zprávy