RM-SYSTÉM»Události»Karolína Topolová střídá Anthonyho Jamese Dennyho na pozici generálního ředitele AAA AUTO

Karolína Topolová střídá Anthonyho Jamese Dennyho na pozici generálního ředitele AAA AUTO

16.07.2012 08:49
Praha / Budapešť, 16. července 2012 – Novou generální ředitelkou společnosti AAA AUTO, největšího prodejce ojetých vozů ve střední a východní Evropě, byla dnes jmenována Karolína Topolová. Na pozici střídá dosavadního generálního ředitele Anthonyho Jamese Dennyho, který bude nově zastávat funkci neexekutivního předsedy představenstva. Denny opouští nejvyšší post ve společnosti, kterou vybudoval, po dvaceti letech.

„Beru svojí novou pozici jako příležitost uskutečnit ve společnosti AAA AUTO zásadní změny, a to zejména v přístupu k poprodejnímu zákaznickému servisu a retenci. V oblasti rozvoje obchodních aktivit společnosti budou mými prioritami expanze na trzích v ČR a SR do měst, pečlivě vybraných na základě podrobných analýz, dosažení brzké profitability pobočky v Moskvě a obnovení činnosti AAA AUTO v Maďarsku," uvedla Topolová.

 

V rámci expanze společnost do konce roku 2012 počítá s otevřením jedné další pobočky v ČR a jedné v SR, v roce 2013 pak budou následovat tři nové pobočky v ČR a dvě v SR. Rozhodnutí o znovuzahájení aktivit na maďarském trhu, který společnost opustila v roce 2009, by mělo padnout rovněž do konce roku. „Vytvořila jsem také specializovaný tým, který provede analýzu procesu retence zákazníků a možnost vytvoření funkce ombudsmana," zdůraznila Topolová. „Uvědomuji si, že v našem přístupu k retenci zákazníků jsou určité rezervy a chystám se tento stav razantně změnit," dodala.

 

Dosavadní generální ředitel Antony James Denny již počátkem roku zmínil, že po dvou desítkách let plánuje svoje aktivity omezit. „Svůj odchod z pozice šéfa firmy jsem zvažoval již delší dobu a myslím, že nyní nastala ta správná chvíle. Společnost AAA AUTO jsem celkem úspěšně provedl ekonomickou krizí a dovedl jí zpět k velmi solidní ziskovosti. Karolíně předávám firmu zdravou a rostoucí. Chtěl bych jí popřát hodně úspěchů a jelikož znám její pracovní nasazení a manažerské a organizační schopnosti, vím, že novou roli bez problémů zvládne," uvedl Denny, který společnost vedl od jejího založení v roce 1992.

 

Karolína Topolová v roce 2010 získala magisterský titul na Univerzitě J. Komenského v oboru Andragogiky. Svou pracovní kariéru zahájila v pražském hotelu Prague Hilton Atrium jako programová manažerka, v roce 1998 založila call centrum v AAA AUTO, které se stalo jedním z nejmodernějších a největších v oboru v ČR. V roce 2006 postoupila na funkci Group HR and Call Centre Director, o rok později se stala viceprezidentkou společnosti a podílela se na vstupu firmy na českou a budapešťskou burzu cenných papírů. Do současné doby pracovala na pozici Deputy CEO a Chief Operations Officer a řídí divize prodeje, finančních a pojišťovacích služeb, call centra, personalistiky, IT a externí komunikace.

Zdroj: AAA Auto Group


RM-SYSTÉM, česká burza cenných papírů a.s.