RM-SYSTÉM»Události»Společnost OKD získala ocenění v kategorii „Materials Award“ od mezinárodního ocelářského koncernu

Společnost OKD získala ocenění v kategorii „Materials Award“ od mezinárodního ocelářského koncernu

22.05.2012 09:59
New World Resources Plc („NWR“) s potěšením oznamuje, že její dceřiná černouhelná společnost OKD, a. s. („OKD“) získala prestižní ocenění od společnosti voestalpine AG (“voestalpine”), významného světového producenta oceli.

Společnost voestalpine letos udělila svým dodavatelům a obchodním partnerům ocenění ve třech kategoriích - Partnership, Performance a Materials Award. Společnost OKD získala ocenění v kategorii „Materials Award". Cenu osobně převzal generální ředitel firmy Klaus-Dieter Beck v průběhu Supplier and Service Partners Conference v rakouském Linci.

„Společnost voestalpine je naším dlouholetým obchodním partnerem. Dobré vztahy udržujeme už více než šedesát let a po celou tuto dobu dodáváme do Rakouska uhlí z naší vlastní produkce. Ocenění od našeho významného odběratele si velmi vážíme. Je pro nás signálem, že svoji práci děláme dlouhodobě dobře," říká Klaus-Dieter Beck a dodává: „Velmi důležitá je pro nás informace o projektu investic do PCI technologie v Linci s potenciálem rozšíření naší obchodní spolupráce."

V roce 2011 společnost voestalpine odebrala celkem 19 % z objemu prodeje koksovatelného uhlí produkovaného NWR.

Firma voestalpine sídlí v rakouském Linci, výrobními a prodejními společnostmi je přítomna ve více než 60 zemích světa. Společnost voestalpine tvoří čtyři divize (ocel, speciální oceli, železniční systémy a tváření kovů). V obchodním roce 2010/11 dosáhla obratu 10,95 miliard eur a zaměstnává téměř 46 000 zaměstnanců.

Zdroj: Internetové stránky: www.newworldresources.eu


RM-SYSTÉM, česká burza cenných papírů a.s.

Další zprávy