RM-SYSTÉM»Události»Řádná valná hromada Poštovní tiskárna cenin Praha a. s. se bude konat 28. května 2012

26.04.2012 10:43
Představenstvo akciové společnosti Poštovní tiskárna cenin Praha a. s. sídlem Praha 7-Holešovice, Ortenovo nám. 542/16, PSČ 170 04 IČ: 45273448 svolává tímto řádnou valnou hromadu, která se bude konat dne 28. května 2012 v 10.00 hodin v zasedací místnosti (číslo dveří 108) v budově SCZ České pošty, s. p. na adrese Praha 7 - Holešovice, Ortenovo nám. 16

Pořad jednání řádné valné hromady:

1. Zahájení a kontrola schopnosti usnášení řádné valné hromady
  2. Volba orgánů řádné valné hromady
  3. Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti a o stavu jejího majetku k 31. 12. 2011, řádná účetní závěrka za rok 2011, zpráva o provedených auditech, návrh na rozdělení zisku za rok 2011.
  4. Zpráva dozorčí rady společnosti o kontrolní činnosti za rok 2011, o přezkoumání řádné účetní závěrky za rok 2011 a návrhu na rozdělení zisku. Stanovisko dozorčí rady o výsledcích přezkoumání zprávy představenstva o vztazích mezi propojenými osobami za rok 2011
  5. Schválení řádné účetní závěrky za rok 2011
  6. Rozhodnutí o rozdělení zisku
  7. Rozhodnutí o změně stanov
  8. Volba členů dozorčí rady PTC Praha a. s.
  9. Schválení auditora pro rok 2012
  10. Závěr

Zápis do listiny přítomných bude probíhat v den a místě konání valné hromady od 9.00 hod. Právo účasti na řádné valné hromadě mají akcionáři evidovaní ve Středisku cenných papírů jako majitelé akcií Poštovní tiskárny cenin Praha a. s. k rozhodnému dni, tj. k 21. května 2012.
Význam rozhodného spočívá v tom, že určuje, kdo je oprávněn účastnit se valné hromady a vykonávat na ní akcionářská práva včetně práva hlasovat na ní.

Výroční zpráva PTC Praha a.s. 2011 s oznámením o valné hromadě

Přiložený dokument ke stažení

RM-SYSTÉM, česká burza cenných papírů a.s.