RM-SYSTÉM»Události»PEGAS NONWOVENS úspěšně pokračuje ve výstavbě nového výrobního závodu v Egyptě

PEGAS NONWOVENS úspěšně pokračuje ve výstavbě nového výrobního závodu v Egyptě

12.03.2012 13:46
LUCEMBURK/ZNOJMO, 28. února 2012 – Společnost PEGAS NONWOVENS (dále jen "PEGAS" nebo "Společnost") oznamuje, že zahájila stavební práce v rámci projektu výstavby svého nového výrobního závodu v Egyptě.

Po splnění všech nezbytných podmínek a administrativních náležitostí bylo Společnosti v lednu tohoto roku vydáno stavební povolení. Následně byly zahájeny stavební práce na výrobní a skladové hale. Instalace samotné výrobní technologie se předpokládá v průběhu čtvrtého čtvrtletí tohoto roku.

„Jsme velmi spokojeni s dosavadním průběhem realizace investice. Projekt postupuje dle plánovaného časového harmonogramu a žádné významné změny jsme prozatím nezaznamenali ani oproti původnímu finančnímu rozpočtu. V blízké době začneme s náborem prvních egyptských zaměstnanců a na základě dosavadních zkušeností jsme přesvědčeni, že náš egyptský závod bude atraktivní příležitostí pro talentované a ambiciózní pracovníky. Nadále předpokládáme spuštění linky v druhé polovině příštího roku a věříme, že budeme moci i v budoucnu přinášet našim akcionářům o vývoji projektu pozitivní zprávy," sdělil František Řezáč, člen představenstva společnosti PEGAS NONWOVENS SA a generální ředitel PEGAS NONWOVENS s.r.o.

 

Přiložený dokument ke stažení


RM-SYSTÉM, česká burza cenných papírů a.s.

Další zprávy